fbpx

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ


Αγαπητοί γονείς, βοηθήστε κι εσείς ώστε να περάσουν τα παιδιά σας ένα αξέχαστο καλοκαίρι.
Εμπιστευθείτε τη μακρόχρονη πείρα μας και ακολουθήστε τις απλές συμβουλές που σας δίνουμε, για να περάσουν τα παιδιά σας ευχάριστα και να νοιώσετε ήσυχοι και ευχαριστημένοι.
Είναι φυσικό, ιδιαίτερα τα παιδιά που έρχονται για πρώτη φορά, να χρειάζονται λίγο χρόνο για να συνηθίσουν. Γι αυτό, είναι σκόπιμο να μην τα επισκέπτεσθε ή να τους τηλεφωνείτε τις πρώτες μέρες. Μετά, όλα θα είναι ένα παιχνίδι.

Η εξοχή θέλει ελευθερία, και άνεση. Εφοδιάστε, λοιπόν, τα παιδιά με γερά και άνετα ρούχα. Επίσης, φροντίστε να μην πάρουν μαζί τους είδη αξίας.

Μη φέρνετε στα παιδιά τρόφιμα και γλυκά, γιατί υπάρχει κίνδυνος αλλοίωσης. Στην Kinderland έχουμε φροντίσει να μην τους λείπει τίποτα!

Η παιδική Κατασκήνωση Kinderland, είναι πρόθυμη να ακούσει και να δεχτεί κάθε χρήσιμη συμβουλή σας, αρκεί αυτή να μην αλλάζει τη φιλοσοφία του προγράμματός μας.

Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗ


 • Κουβέρτα ή sleeping-bag, σεντόνια, μαξιλάρι, μαξιλαροθήκη
 • Πετσέτα προσώπου, πετσέτα ποδιών, πετσέτα μπάνιου
 • Μαγιώ, μπουρνούζι
 • Πυτζάμες, εσώρουχα
 • Σορτς, μπλουζάκια
 • Πουλόβερ ή φούτερ
 • Παπούτσια αθλητικά, σαγιονάρες ή πέδιλο για τη θάλασσα
 • Οδοντόβουρτσα, οδοντόπαστα, σαπούνι, χτένα, σαμπουάν
 • Μπάλλα, φακό, καπέλο
 • Ρακέτες πινγκ-πονγκ, είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας, έγχρωμο χαρτί γκοφρέ
 • Όσα παιδιά παίζουν κάποιο μουσικό όργανο, μπορούν να το φέρουν μαζί τους, για να ενταχθούν στην ορχήστρα της Κατασκήνωσης.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ


 1. Η προσέλευση και η αποχώρηση των παιδιών, γίνονται με μέριμνα των γονέων τους, από τις 09:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ., εκτός Κυριακής που γίνονται από τις 09:30 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ., στο χώρο της Κατασκήνωσης. Μόνο για ιδιαίτερα σημαντικό λόγο μπορεί να γίνει αποχώρηση κατασκηνωτή μετά τις 17:00 μ.μ..
 2. Μεταξύ 15:00 μ.μ. με 17:00 μ.μ. υπάρχει σιωπητήριο, όπου και απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στο χώρο της Κατασκήνωσης.
 3. Η παραλαβή των παιδιών, πραγματοποιείται μόνο από τους γονείς προσωπικά με επίδειξη ταυτότητας ή από τρίτους με θεωρημένη εξουσιοδότηση. Σε περίπτωση που έχει οριστεί κηδεμόνας ή ασκών την επιμέλεια, το σχετικό πρόσωπο πρέπει να μας γνωστοποιείται εγγράφως πριν την άφιξη. Σε περίπτωση παράλειψης γνωστοποίησης κηδεμόνα ή ασκούντος την επιμέλεια, η Kinderland δεν θα φέρει ουδεμία σχετική ευθύνη, η δε παραλαβή των παιδιών θα πραγματοποιείται όπως παραπάνω.
 4. Ο χρόνος παραμονής υπολογίζεται από την ημέρα προσέλευσης, συμπεριλαμβανομένης και της ημέρας αποχώρησης, αν αυτή γίνει μετά το μεσημέρι 12:00 μ.μ.
 5. Πρέπει να προσκομιστούν: α) Φωτοαντίγραφο του βιβλιαρίου υγείας του παιδιού, στο οποίο να αναφέρονται τα εμβόλια του, β) Βεβαίωση γιατρού, συγκεκριμένα για τη συμμετοχή του παιδιού στην Κατασκήνωση και γ) Ημερομηνία του πιο πρόσφατου εμβολίου τετάνου.
 6. Για ιατρικά συμβάντα των παιδιών στην Κατασκήνωση, το ιατρείο ενημερώνει άμεσα τους γονείς. Εάν το ιατρείο κρίνει ότι τα παιδιά πρέπει να αποχωρήσουν από την Κατασκήνωση, οι γονείς είναι υποχρεωμένοι να συμμορφωθούν με την κρίση του ιατρείου. Η Κατασκήνωση, σε ενδεχόμενη ασθένεια, παρέχει μόνο πρώτες βοήθειες και όχι νοσηλεία. Τα έξοδα για φάρμακα και άλλα ιατρικά έξοδα των παιδιών καλύπτονται από τους γονείς.
 7. Απαγορεύεται να φέρνετε στα παιδιά τρόφιμα και γλυκά, γιατί υπάρχει κίνδυνος αλλοίωσής τους.
 8. Συστήνουμε τα παιδιά να μην έχουν μαζί τους αντικείμενα αξίας. Η Κατασκήνωση δεν ευθύνεται για απώλεια, καταστροφή ή φθορά τους.
 9. Στελέχη, γονείς και παιδιά με ανάρμοστη συμπεριφορά, θα απομακρύνονται από την Κατασκήνωση.
 10. Απαγορεύεται η είσοδος κατοικίδιων ζώων στην Κατασκήνωση.
 11. Στην Kinderland κατανοούμε, ότι όλοι οι γονείς θέλουν να επικοινωνούν με τα παιδιά τους, άμεσα και τάχιστα! Είναι προτιμότερο, η επικοινωνία να γίνεται από τα παιδιά προς τους γονείς, έτσι ώστε οι μεγαφωνικές ανακοινώσεις να είναι οι λιγότερες δυνατές, διότι παρεμποδίζουν το πρόγραμμα της Κατασκήνωσης, ενοχλούν τα παιδιά και διαταράσσουν τη φυσική ηρεμία του χώρου. Καρτοτηλέφωνα είναι διαθέσιμα. Παρακαλούμε, προμηθευτείτε τηλεκάρτες από το Κυλικείο και πείτε στα παιδιά να σας τηλεφωνούν εκείνα.
  Το τηλεφωνικό μας κέντρο, λειτουργεί καθημερινά από τις 09.00 έως τις 13.00 και από τις 17.30 έως τις 20.30.
  22950-62215 / 22950-62576 / 22950-62866 / 698 1158863 (Cosmote) / 6955 417650 (Vodafone) / 69311 08644 (Wind).
  Για έκτακτες περιπτώσεις μόνο, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο εκτάκτων αναγκών: 698 0882098
 12. Επισκεπτήριο πραγματοποιείται κάθε Σάββατο, από τις 16:00 έως τις 19:30, αποκλειστικά και μόνο μέσα στο χώρο της Κατασκήνωσης.
 13. Η Κατασκήνωση, κατά το επισκεπτήριο, μεταφέρει δωρεάν όσους επισκέπτες δεν έχουν μεταφορικό μέσο, από τον Κάλαμο στην Κατασκήνωση.
 14. Η έξοδος των παιδιών από τον κατασκηνωτικό χώρο δεν επιτρέπεται.
 15. Ολιγόωρες άδειες δε δίδονται.
 16. Απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ στους χώρους της Κατασκήνωσης.
 17. Απαγορεύεται η χρήση σπίρτων, αναπτήρων και εύφλεκτων υλικών από τους κατασκηνωτές και τους επισκέπτες στους χώρους της Κατασκήνωσης.
 18. Απαγορεύεται το κάπνισμα.
 19. Σε περίπτωση υπαίτιων φθορών από κατασκηνωτή σε περιουσία της Κατασκήνωσης, ο γονέας ή ο ασκών την επιμέλεια ή ο κηδεμόνας υποχρεούται σε αποζημίωση της σχετικής ζημίας.
 20. Σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. Θ’ της ΥΑ Δ22/οικ.37641/1450, η Κατασκήνωσή μας διαθέτει ιατρείο και χώρο βραχείας νοσηλείας. Ως εκ τούτου, αδυνατεί να δεχθεί κατασκηνωτές με παθήσεις, που δεν μπορεί να διαχειριστεί, όπως ενδεικτικά επιληψία, άσθμα, σπασμούς, υπνοβασία και σπαστική βρογχίτιδα.