ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Βοηθήστε κι εσείς ώστε να περάσουν τα παιδιά ένα αξέχαστο καλοκαίρι. Εμπιστευθείτε τη μακρόχρονη πείρα μας και ακολουθήστε τις απλές συμβουλές που σας δίνουμε, για να περάσουν τα παιδιά σας καλά και ευχάριστα και να νοιώσετε εσείς ήσυχοι και ευχαριστημένοι.

Είναι φυσικό, ιδιαίτερα τα παιδιά που έρχονται για πρώτη φορά, να χρειάζονται λίγο χρόνο για να συνηθίσουν. Γι αυτό, είναι σκόπιμο να μην τα επισκέπτεσθε ή να τους τηλεφωνείτε τις πρώτες μέρες. Μετά, όλα θα είναι ένα παιχνίδι.

Η εξοχή θέλει ελευθερία, και άνεση. Εφοδιάστε, λοιπόν, τα παιδιά με γερά και άνετα ρούχα. Επίσης, φροντίστε να μην πάρουν μαζί τους είδη αξίας.

Μη φέρνετε στα παιδιά τρόφιμα και γλυκά γιατί υπάρχει κίνδυνος αλλοίωσης. Στην Kinderland έχουμε φροντίσει να μην τους λείπει τίποτα.

Η παιδική κατασκήνωση Kinderland είναι πρόθυμη να δεχτεί κάθε χρήσιμη συμβουλή σας, αρκεί αυτή να μην αλλάζει την φιλοσοφία του προγράμματός μας.

Η ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗ
 • κουβέρτα ή sleeping-bag, σεντόνια, μαξιλάρι, μαξιλαροθήκη
 • πετσέτα προσώπου, πετσέτα ποδιών, πετσέτα μπάνιου
 • μαγιώ, μπουρνούζι
 • πυτζάμες, εσώρουχα
 • σορτς, μπλουζάκια
 • πουλόβερ ή φούτερ
 • παπούτσια αθλητικά, σαγιονάρες
 • οδοντόβουρτσα, οδοντόπαστα, σαπούνι, χτένα, σαμπουάν
 • μπάλλα, φακό, καπέλο
 • ρακέτες πινγκ-πονγκ, είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας, έγχρωμο χαρτί γκοφρέ
 • Όσα παιδιά παίζουν κάποιο μουσικό όργανο μπορούν να το φέρουν μαζί τους, για να ενταχθούν στην ορχήστρα της κατασκήνωσης.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ

 

 1. Η προσέλευση και η αποχώρηση των παιδιών γίνονται με μέριμνα των γονέων τους, από τις 09:00π.μ. έως τις 12:00μ.μ., εκτός Κυριακής που γίνονται από τις 09:30π.μ. έως τις 12:00μ.μ., στον χώρο της κατασκήνωσης. Μόνο για ιδιαίτερα σημαντικό λόγο μπορεί να γίνει αποχώρηση κατασκηνωτή μετά τις 17:00 μ.μ..
 2. Μεταξύ 15:00μ.μ. με 17:00μ.μ υπάρχει σιωπητήριο όπου και απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στον χώρο της κατασκήνωσης. 
 3. Η παραλαβή των παιδιών θα πραγματοποιείται μόνο από τους γονείς προσωπικά με επίδειξη ταυτότητας ή από τρίτους με θεωρημένη εξουσιοδότηση. Σε περίπτωση που έχει οριστεί κηδεμόνας ή επιμέλεια πρέπει να μας γνωστοποιείται εγγράφως.
 4. Ο χρόνος παραμονής υπολογίζεται από την ημέρα προσέλευσης, συμπεριλαμβανομένης και της ημέρας αποχώρησης, αν αυτή γίνει μετά το μεσημέρι 12:00μ.μ.
 5. Για ιατρικά συμβάντα των παιδιών στην κατασκήνωση το ιατρείο ενημερώνει άμεσα τους γονείς. Εάν το ιατρείο κρίνει ότι τα παιδιά πρέπει να αποχωρήσουν από την κατασκήνωση, οι γονείς είναι υποχρεωμένοι να συμμορφωθούν με την κρίση του ιατρείου. Η κατασκήνωση σε ενδεχόμενη ασθένεια παρέχει μόνο πρώτες βοήθειες και όχι νοσηλεία. Τα έξοδα για φάρμακα και άλλα ιατρικά έξοδα των παιδιών καλύπτονται από τους γονείς.
 6. Αποφεύγετε να φέρνετε στα παιδιά τρόφιμα και γλυκά γιατί υπάρχει κίνδυνος αλλοίωσης.
 7. Συστήνουμε οι κατασκηνωτές να μην έχουν μαζί τους αντικείμενα αξίας. Η κατασκήνωση δεν ευθύνεται για απώλεια ή καταστροφή τους.
 8. Στελέχη, γονείς και παιδιά με ανάρμοστη συμπεριφορά θα απομακρύνονται από την κατασκήνωση.
 9. Απαγορεύεται η είσοδος κατοικίδιων ζώων στην κατασκήνωση.
 10. Στην παιδική κατασκήνωση KINDERLAND  κατανοούμε, ότι όλοι οι γονείς θέλουν να επικοινωνούν με τα παιδιά τους, άμεσα και τάχιστα! Είναι προτιμότερο, η επικοινωνία να γίνεται από τα παιδιά προς τους γονείς, έτσι ώστε οι μεγαφωνικές ανακοινώσεις να είναι οι λιγότερες δυνατές, διότι παρεμποδίζουν το πρόγραμμα της κατασκήνωσης , ενοχλούν τα παιδιά και διαταράσσουν τη φυσική ηρεμία του χώρου. Πολλά καρτοτηλέφωνα είναι διαθέσιμα, όλες τις ημέρες και ώρες. Παρακαλούμε, προμηθευτείτε τηλεκάρτες από το κυλικείο και πείτε στα παιδιά να σας τηλεφωνούν εκείνα. Το τηλεφωνικό μας κέντρο, λειτουργεί καθημερινά από τις 09.00  έως τις 13.00 από τις 17.30 έως τις 20.30. Τηλ.22950-62215 / 62316 / 62576  – COSMOTE What’s up 698 1158863  –  VODAFONE CU 6955 417650 – WIND CALL 69311 08644.  Για έκτακτες περιπτώσεις μόνο, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο εκτάκτων αναγκών: 6980882098
 11. Η Kinderland προστατεύει τα προσωπικά στοιχεία με πλήρη εχεμύθεια και σύμφωνα με όλους τους νόμους που διέπουν την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
 12. Επισκεπτήριο: κάθε Σάββατο από τις 16:00 έως τις 19:30, αποκλειστικά και μόνο μέσα στον χώρο της κατασκήνωσης. Η κατασκήνωση, κατά το επισκεπτήριο, μεταφέρει δωρεάν όσους επισκέπτες δεν έχουν μεταφορικό μέσο από τον Κάλαμο στην κατασκήνωση.
 13. Η έξοδος, όπως επίσης και η προσωρινή απομάκρυνση των παιδιών από τον κατασκηνωτικό χώρο δεν επιτρέπονται.
 14. Ολιγόωρες άδειες δεν δίνονται.