Δυο βήματα από την Αθήνα
Η Kinderland βρίσκεται στον Κάλαμο, 45 μόλις χιλιόμετρα από την Αθήνα. Είναι κτισμένη σε υψόμετρο 350 μέτρων σε μια καταπράσινη τοποθεσία με θέα τον Ευβοϊκό, συνδυάζοντας αρμονικά βουνό και θάλασσα.

 

Αγάπη και στοργή
Η Kinderland έχει μελετηθεί και δημιουργηθεί από ανθρώπους που τους εμπνέει η αγάπη για το παιδί. Το πανέμορφο περιβάλλον και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της, προσφέρουν στο παιδί άνεση και προστασία.

 

Ασφάλεια και υγεία
Στην Kinderland, η υγεία και η ασφάλεια των παιδιών σας είναι το κύριο μέλημά μας. Γι’ αυτό δίνουμε προτεραιότητα στην καθαριότητα, την υγιεινή διατροφή και την προστασία τους από κάθε κίνδυνο.

 

Παιχνίδι και ψυχαγωγία
Στην Kinderland είμαστε όλοι ταγμένοι σ΄ ένα σκοπό. Τη δημιουργική απασχόληση και τη πρωτότυπη ψυχαγωγία των παιδιών. Αυτό το επιτυγχάνουμε με το καθημερινό πλούσιο και χαρούμενο πρόγραμμά μας.

 

Χαρούμενα παιδιά – Ευτυχισμένοι γονείς!!!
Η Kinderland είναι μιά από τις πιο σύγχρονες παιδικές κατασκηνώσεις της Ελλάδας και της Ευρώπης. Η μοντέρνα αντίληψη, η συνεχής ανανέωση και η υποδειγματική λειτουργία είναι χαρακτηριστικά στοιχεία της. Μέσα στο ονειρεμένο περιβάλλον της Kinderland τα παιδιά θα βρουν τα πάντα. Παιδαγωγούς, γυμναστές, γιατρούς, προπονητές, νέους φίλους και παρέες, χώρους για να αθλούνται, αίθουσες ψυχαγωγίας, θάλασσα, βουνό, καθαρό και νόστιμο φαγητό. Στον παράδεισο των 120 στρεμμάτων της Kinderland τα παιδιά θα αναπτύξουν τα σωματικά, ψυχικά και πνευματικά τους χαρίσματα και θα αγαπήσουν την ομαδική ζωή.

Στην Kinderland τα παιδιά διαμένουν μέσα σε άνετες, υπερυψωμένες και αδιάβροχες σκηνές 10-12 θέσεων με μεταλλικό σκελετό και δάπεδο μωσαϊκό, όπως επίσης και σε κεραμοσκεπή οικήματα, υπό την εποπτεία και τη φροντίδα έμπειρων ομαδαρχισσών που διαμένουν μαζί τους. Ο χώρος της κατασκήνωσης είναι πανέμορφος με τρεχούμενα νερά, καταρράκτες και μεγάλους ελεύθερους χώρους. Το φαγητό είναι πάντα προσεγμένο, αγνό και νόστιμο, μαγειρεύεται από πεπειραμένους μαγείρους και σερβίρεται στην τραπεζαρία μας που αστράφτει. Η ασφάλεια και η φροντίδα που προσφέρουν τα στελέχη της Kinderland ενισχύονται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό ασφαλείας. Το πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο μας και το αναρρωτήριο που είναι επανδρωμένα με γιατρό και νοσοκόμες, βρίσκονται συνεχώς σε ετοιμότητα σε 24ωρη βάση. Τα λουτρά μας έχουν πάντα ζεστό νερό. Μεγάλη προτεραιότητα δίνουμε στην καθαριότητα. Οι τουαλέτες κυριολεκτικά λάμπουν και τα ακάθαρτα νερά οδηγούνται σε σύγχρονη μονάδα βιολογικού καθαρισμού.